MEDISCH Chirurgisch mondmasker (50 stuks)

Beschikbaarheid: Op voorraad (996280)
Levertijd: 1 dag
  • Koop 40 voor €1,75 per stuk en bespaar 6%
  • Koop 400 voor €1,40 per stuk en bespaar 25%
  • Koop 2400 voor €1,17 per stuk en bespaar 37%

 

Algemeen

Artikel             445  LAAGSTE PRIJS GARANTIE! 
Omschrijving MEDISCH Chirurgisch mondmasker 3-laags
Bescherming Type IIR2 (CE 14683:2019 / AC:2019 certificering)
Kleur Blauw / Elastiek sluiting achter oren
Maat Universeel / volwassenen
Aantal 50 stuks per doos
Minimale besteleenheid 1 doos = 50 stuks

  

 

Product informatie

Het chirurgisch mondkapje is voor gebruik binnen de medische sector. Gemakkelijk om door te ademen en biedt betere bescherming dan een stoffen masker.

Dit mondmasker wordt aangeraden wanneer er geen spraken is van een verhoogd risico op besmetting. Bij een verhoogd risico of voor contactberoepen raden wij een KN95 masker aan.

Het chirurgisch mondkapje, oftewel medisch wegwerpmasker, is een veiligheidsapparaat dat de neus en mond bedekt en de drager beschermt tegen het binnen krijgen van bepaalde gevaarlijke stoffen. Het mondkapje sluit niet naadloos aan op het gezicht. Om die reden bied het medisch mondkapje minder bescherming tegen inademen van kleine deeltjes in de lucht zoals stof en "natte" deeltjes zoals nevel. Deze maskers zijn nuttig ter reductie van verspreiding van speekseldruppels of luchtwegsecreties van de besmettelijke persoon naar zijn omgeving.

 

Belangrijke informatie over mondkapjes / mondmaskers:

  • De mondkapjes zijn naar opgave van de Chinese leverancier geproduceerd conform de Europese productie standaard EN / CE. De leverancier heeft ter ondersteuning hiervan een certificaat bijgeleverd.
  • Indien het masker niet correct op het gezicht wordt geplaatst kan dit de effectiviteit beïnvloeden

Onze prioriteit ligt bij het voorzien in de vraag aan mondkapjes van zorgverleners, die deze niet via meer reguliere kanalen kunnen verkrijgen. Wij wijzen u erop dat wij alles wat binnen onze (korte termijn) mogelijkheden ligt hebben geverifieerd maar uiteraard geen aansprakelijkheid voor de opgaven van de leverancier kunnen aanvaarden.

De mondkapjes worden verkocht tegen de prijs die aan de leverancier is betaald, vermeerderd met distributiekosten en opslagen voor opslag, afleverrisico en kapitaalbeslag. De inkoopprijs en daarmee onze verkoopprijs is sterk in beweging, hier hebben wij helaas geen invloed op / prijzen worden dagelijks bekeken en waar nodig bijgesteld.

 

Zie de website van de World Health Organization voor meer informatie of het dragen van mondkapjes.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen